Hlavní obsah
Článek

Touto dobou už Courtney Stodden (29) mohla být maminkou a nová role by ji snad zbavila pověsti nestydaté silikonky. Osud jí však dítě nedopřál a musí na sebe poutat pozornost osvědčenými prostředky.

Nechvalně proslulá celebrita a její o 34 let starší manžel Doug Hutchison letos čekali na miminko a Courtney začala místo umělých ňader vystavovat své kulatící se bříško. V létě bohužel potratila a prožívala těžké období, během něhož si oholila vlasy a upnula se na plastovou panenku.

Období smutku ale netrvalo dlouho a Courtney se vrátila k vizáži eskortní společnice. Její peroxidové vlasy nikdy nepůsobily příliš přirozeně, takže v paruce nadělá stejnou parádu. Účastnice reality show Celebrity Big Brother, která má za sebou neúspěšný pokus o pěveckou kariéru, dlouhodobě podporuje organizaci PETA, takže nechyběla na večírku hájícím zvířecí práva.

Nechvalně proslulá veganka vsadila na lascivnost a z černých šatů s hlubokým dekoltem se jí umělá prsa drala ven. Courtney by nejspíš ráda trumfla silikonovou královnu Pamelu Anderson (56), jejíž ňadra jsou s touto organizací také úzce spjata.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám