Hlavní obsah
Článek

Moderátorka zpráv televize Prima Sandra Parmová se poprvé v životě objevila na módním mole v roli modelky. Krásná zprávařka s dokonalou postavou se překvapivě modelingu nikdy předtím nevěnovala. A je to velká škoda. Mezi krásnými modelkami dokonale zapadla a málokdo poznal, že je to její premiéra.

"Je to opravdu první přehlídka v životě. Jsem lehce nervózní. Říkám si, jestli na to vůbec mám," řekla Super.cz před módní show Met Sandra. Tu v publiku podpořil její přítel Pavel, který byl dokonce i jejím rádcem, a doma s ní nacvičoval chůzi. "Jsem modelingem netknutá. Nejprve jsem nevěděla, jestli do toho chci jít, ale přítel mě podpořil. Kdysi šel nějaké přehlídky, řekl mi, ať to zkusím. Jako zkušený model mi dal pár rad," upřesnila Parmová.

Premiéru si na mole odbyla i s desetiletou dcerou svého partnera Nellou. "Je strašně šikovná. Je to taky její první přehlídka. Šla jsem na fitting, Nellinka chodila kolem mě a paní majitelce se tak líbila, že jí nabídla, zda chce jít taky," upřesnila moderátorka, která prý má s dcerou partnera báječný vztah. "Je bezvadná, vycházíme spolu skvěle. Předvádění ji moc bavilo a skoro bych řekla, že se pro to narodila, hrozně si to užívala," dodala Parmová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám