Hlavní obsah
Článek

Většina z vás ho má v paměti jako ultra hubeného teenagera, kterého označovali jako českého Justina Biebera (30), to už dnes ale neplatí. Od dob působení v zábavné show Tvoje tvář má známý hlas Adam Mišík zmužněl a někdo by dokonce mohl říct, že přibral. Populární zpěvák a herec jde ale do sebe a začíná na své postavě pracovat.

Nejmladší syn hudebníka Vladimíra Mišíka si je vědom toho, že ručička na jeho váze se vychýlila do vyšších hodnot. „Přibral jsem dost. Je mi devatenáct let a stává se ze mě muž, ale pevně doufám, že to není jen v tucích,” hájí se zpěvák, pro kterého je motivací hlavně jeho půvabná partnerka, modelka Diana Kratochvílová.

„Partnerka mi řekla, že mi roste vana a že bych se sebou měl začít něco dělat,” směje se interpret hitů Tvoje světy či Já nechci víc.

Idol náctiletých dívek šel do sebe. „Chodím minimálně třikrát týdně do posilovny, pořád se svého režimu držím,” nechal se slyšet Adam, který zahajoval běžecký závod pro dívky.

Objev roku na Českém slavíku 2013 sice předvedl účastnicím rozcvičku, na trať ale nevyběhl. „S během stále nejsme kamarádi, moc mě to nebaví. Jsem si ale vědom toho, že je to nejlepší prostředek na hubnutí, tak možná se k němu dostanu. Dnes jsem si například byl výjimečně zaběhat a třeba mě to chytne a budu pokračovat dál,” přiznal Mišík.

Reklama

Další články

Načítám