Hlavní obsah
Článek

Dokáže překvapit! Moderátorka zpravodajství na Primě Terezie Kašparovská (38) ujela před českým podzimem, tmou, mlhou a mrazy na španělské Kanárské ostrovy.

Ze své týdenní dovolené s rodinou poslala fotografie, kde pózuje i v plavkách. Diváci ji tak mají možnost vidět jinak, než jsou zvyklí z televizních obrazovek.

„Na Kanárských ostrovech jsem byla poprvé v životě, byli jsme hrozně překvapeni, jak to bylo příjemné. Jak často jsem v bikinách? Málo, občas se jdu vykoupat s dětmi na zahradě, na dovolené, ale jinak se neobnažuju,“ prozradila Terezie.

Dokonce přiznala, že má základy španělštiny a vařila pro rodinu sama. „Já jsem se jako mladá učila španělsky, takže nějaký základ tam je. Ale tam všichni mluví i anglicky. Určitě si dokážu přestavit, že bych tam žila. Vždycky, když někam jedeme, tak nejsme v hotelu, protože ráda vařím z místních surovin. Bavilo mě tam víno, výborné jídlo, počasí a lidé. Je tam výborná šunka, na tom si ulítly děti, ty žily na šunce. My jsme jedli ryby a mořské plody. Mají také výborné červené víno, ačkoliv mám raději bílé, tak tam jsem pila jenom červené,“ dodala Terezie, která Zprávy na Primě moderuje už jedenáctým rokem, přesněji od září 2006.

Do zpravodajství nastupovala ale už v roce 2000 a to jako reportérka a parlamentní zpravodajka. Po jejím boku se za moderátorským stolem objevil Jiří Chum a Tomáš Drahoňovský, nyní je jejím kolegou Tomáš Hauptvogel, s ním se střídá i v moderování nedělní Partie.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám