Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Byla jejím velkým fanouškem, když Šárka Kašpárková v roce 2013 soutěžila ve StarDance, dokonce s ní občas chodila na tréninky a loudila na Janu Tománkovi, aby ji také něco naučil. A maminku dnes patnáctiletá Tereza doprovodila i na včerejší přenos. Je z ní už velká holka, která mámu brzy přeroste, pokud se tak už nestalo.

Že si pro návštěvu Kašpárková zvolila právě včerejší díl soutěže, má důvod – byl charitativní a dobrou věc bývalá vrcholová trojskokanka podpoří moc ráda. I naposledy, když jsme se s ní viděli, to bylo u příležitosti akce, navíc sportovní, na podporu finančně znevýhodněných dětí. Tam také prozradila, jak je na tom po sportovní stránce její dcera Tereza – pomamila se?

„Od narození se pohybuje ve sportovním prostředí, snažili jsme se jí dát základy z co největšího množství sportů a vést ji k všestrannosti. Chodila na tenis, atletiku, basketbal a volejbal. Snažíme se jí poradit a jsme její nejvěrnější fanoušci ve chvílích, kdy se jí daří, ale hlavně když se nedaří a potřebuje pomoci,” uvedla Kašpárková.

Reklama

Další články

Načítám