Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Původem makedonskou herečku Sáru Sandevu známe z Ulice, Gymplu s (r)učením omezením i z Troškových Strašidel. Nyní ji uvidíte v jedné z hlavních rolí hudebního filmu Muzzikanti. Její hudební projev ovšem není tak profesionální, aby jí tvůrci svěřili i hudební party. A tak za ni zaskočila zpěvačka Markéta Konvičková (29).

Holky prý to, že se vlastně dělí o jednu roli, nemrzí. "Markéta je úžasná zpěvačka. Docela mě baví představa, že si lidé budou myslet, že takhle skvěle zpívám já. Ale přiznávám jí veškeré pěvecké zásluhy," míní Sára.

A Markéta přitakává: "Moje čeština má šílený ostravský přízvuk, i když při zpěvu to slyšet není. Takže bylo jasné, že si velkou roli zahrát nemůžu. A Sára je skvělá. Úplně zkrátka jsem ale nepřišla. Zahraju si menší roličku muzikantské múzy, která mění podoby a barvy vlasů, ale moc toho neřekne, je jen za krásku," smála se Markéta na křtu desky s filmovými písničkami.

Reklama

Další články

Načítám