Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Kmotr slovenského šoubyznysu se od nuly dokázal propracovat až na úroveň, kdy se může chlubit vějířem z bankovek v hodnotě 500 eur. Rytmus (39) za dvě desetiletí urazil obrovský kus cesty, což se projevilo nejen na jeho kontě, ale také na zpěvákově vizáži.

„Slovenský Kanye West“ si na nedostatek peněz opravdu stěžovat nemůže. Rytmus se obklopuje luxusem a společnost v ložnici mu navíc dělá Dara Rolins (51). Před 20 lety by však kolem něj zpěvačka prošla bez povšimnutí. Na fotce z roku 1996 má Rytmus do obdivované hudební hvězdy daleko.

„Tehdy jsem měl nulu na účtu, protože jsem ani žádný účet neměl. Byl jsem asi třikrát ve studiu a věděl jsem, že to je přesně to, čím se chci živit. O životě jsem nevěděl nic, ale věděl jsem, co mě naplňuje a dělá šťastným. Smáli se mi, že mi hrabe, dneska se chtějí smát se mnou,“ zavzpomínal Rytmus na časy, kdy měl hluboko do kapsy.

Jeden z nejbohatších Slováků se chystá na křest nového alba Krstný otec, díky němuž se k němu pohrnou další peníze. Fotkou chtěl dokázat, že se bohatství může dočkat i lůzr bez koruny, když si jde za svým snem.

Rytmus se svým jměním rád chlubí, ale fanouškům jeho životní příběh imponuje. Ne náhodou má na Facebooku 608 tisíc obdivovatelů, čímž strčí do kapsy Karla Gotta (†80) (386 tisíc) i Lucii Bílou (57) (228 tisíc).

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám