Hlavní obsah
Článek

V seriálu Ohnivý kuře na Primě je za bio ženu, má i svůj pořad s kamarádkou Kateřinou Winterovou o zdravém životním stylu na obrazovkách České televize. Ve skutečnosti ale herečka Linda Rybová na zásadách zdravé výživy až tak fanaticky nebazíruje. A nevyhýbá se ani alkoholu.

Lindu jsme potkali na prvních narozeninách koktejlového baru, ale byla tady kvůli dobré věci. Ne že by tedy koktejly nebyly také dobré. "Z té konzumace alkoholu půjdou peníze na nadační fond Kolečko, jehož jsem patronkou. To je ten důvod, proč tady dneska jsem. Tak asi řeknu lidem, ať hodně pijí ty drinky, které jdou na charitu, a ať za ně utrácení nehorázné sumy peněz. A dám si je samozřejmě i já," řekla nám Linda.

Ani jinak se alkoholu nevyhýbá. "Musím říct, že poslední dobou mi začalo chutnat červené víno. Myslím, že víno je v nějaké určité míře zdravé. Teď bych si ho asi potřebovala dát na hlasivky, ale obávám se, že by mi moc nepomohlo," zápasila trochu s hlasem herečka.

Patronkou nadačního fondu Kolečko je Linda Rybová už asi jedenáct let. "Je to charitativní fond, který se stará o děti po nehodách. Je spojený s traumacentry po České republice. V reálu to vypadá tak, že peníze, které vybereme, používáme na vybavení pokojů pro děti nebo na různé přístroje, které potřebují doktoři, když se po nějakých nehodách o děti starají," vysvětlila Rybová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám