Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Dana Syslová, která v seriálu Ulice ztvárňuje postavu Amálie Seidlové, sice působí vesele a optimisticky, ale má za sebou velmi krutý osud. Její jediný syn spáchal sebevraždu, oběsil se. Manžel, herec Vlastimil Hašek, zemřel doma na infarkt. Před několika lety Syslové diagnostikovali zhoubný nádor.

Syslová musela po těžké gynekologické operaci podstoupit sérii ozařování a ví, že i když před čtyřmi lety nad rakovinou zvítězila, pacient s touto nemocí nemá nikdy vyhráno. I přes všechny tragédie, které ji postihly, se snaží na život hledět s optimismem.

Na světě už jí zbyla jenom práce, přátelé a pejsek. Toho si také vzala na soustředění kolegů ze seriálů Ordinace v růžové zahradě, kde sama před lety hrála, a Ulice, kam nastoupila před rokem. Svoji milovanou fenku Máňu na koňské farmě ve Svojeticích nepouštěla z náručí. "Je to jediný blízký tvor, který jí zůstal, tak se o něj stará jako o dítě," míní její kolegové ze seriálu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám