Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

V první ani čtvrté řadě Regina Holásková na výhru nedosáhla, takže se musela dost uskromnit. Bývalá striptérka opovrhuje výdobytky materialistického světa a u Brněnské přehrady žije ve velmi skromných podmínkách.

Regina nyní používá příjmení Agia a za svou divokou minulostí udělala tlustou čáru. Ke spokojenosti nepotřebuje splachovací záchod ani šoubyznys, ale když dostala možnost zasoutěžit si o 50 tisíc korun před televizními kamerami, nabídku neodmítla.

Provokatérka z VyVolených ve své domácnosti, kde jí společnost dělají dva psi, poník a občas i dcera (v péči ji má babička), pohostila celebrity, jimž připravila menu dle svých životních zásad. Regina ostře odsuzuje týrání zvířat a upřednostňuje veganskou stravu. Občas si ovšem dopřeje i maso, ale musí pocházet z bio chovu. Manželé Krampolovi, Zdeněk Macura, Pavel Novotný a Zdeněk Podhůrský tak budou muset počítat s tím, že na jejím stole bude převládat zelenina.

Diváci se kromě zdravých receptů dočkají i pohledu do soukromí Reginy, které zdaleka neodpovídá komfortu vily VyVolených. Její rekreační chatku, jaká je vhodná k obývání jen během letní sezóny, střeží dračí monstra, takže se Regina ve svém království vyzdobeném vlastními psychedelickými obrazy cítí bezpečně.

Hosté od ní příští úterý hladoví neodejdou, ale zábava se poněkud mine účinkem. Brněnská poustevnice totiž volný čas využije k agitaci za práva zvířat. Jako kdyby nestačil Zdeněk Macura a jeho věčná osvěta proti domácímu násilí...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám