Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Oblíbený herec Jan Kanyza (68), kterého diváci znají například z televizních seriálů Hospoda, Ordinace v růžové zahradě či Expozitura, je dnes vyzrálým mužem, který už brzy zaklepe na dveře klubu sedmdesátníků.

Kanyza patřil k mužům, kterým se první šediny objevily poměrně brzy, ale až po šedesátce kompletně zešedivěl. A nutno podotknout, že mu to sluší, obzvlášť v kombinaci s brýlemi, které u něj diváci před lety vídali pouze sporadicky.

Kanyza měl tu čest pokřtít trojalbum královny českého country Věry Martinové (64) s názvem Zlatá kolekce (Jako dřív), kterou zpěvačka vydala u příležitosti třiceti let sólové dráhy. A jak samotná Věra přiznala, jiného kmotra si vůbec nedovedla představit.

„Nemohl to být nikdo jiný. On je tím, koho si nesmírně vážím, protože jestli je někdo renesanční člověk, tak je to Honza Kanyza. A je to i můj dlouholetý kamarád. Nazpívali jsme spolu dva duety, z nichž jeden, Poslední rallye, je i na albu. Takže jsem ráda, že mi tuhle dnešní novinku pokřtil, popřál jí úspěch a poslal mezi lidi,“ řekla Martinová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám