Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

S Monikou Koblížkovou jsme si na otevření nového značkového obchodu chtěli původně povídat o módě. Když nás ale přítelkyně Leoše Mareše (47) požádala, abychom ji nezabírali na kameru detailně, protože má nově nasazená rovnátka, téma bylo jasné.

"Rovnátka mám něco málo přes čtrnáct dní. Teprve se učím s nimi žít a asi si učistím zuby k smrti. Hodně si rozmyslíte, jestli si třeba dáte popcorn v kině - ten si tedy nedáte. Jsem teď na polévkách a ovocných džusech, což se hodí, protože ode dneška držím třídenní detox. Ale rok a půl to asi nevydržím," řekla nám Monika.

A co ji přimělo k tomu, že si "na stará kolena" v pětatřiceti nechala nasadit rovnátka? "Přemýšlela jsem o tom hodně dlouho, a vlastně mě k tomu inspirovali Leošovi kluci. Protože přišli domů s rovnátky, já řekla, že jsem je vždycky chtěla a Leoš mě vzal za ruku, šli jsme na rovnátka a mám je," svěřila.

Jako módní doplněk zdobený třeba malými diamanty si ale Monika rovnátka nepořizovala. "Nevybírala jsem žádné barvy, spíš jsem chtěla, aby to nebylo vidět, přemýšlela jsem i nad těmi vnitřními. Ale paní doktorka mi při otisku řekla, že bych to nezvládla. A je pravda, že mám problém se sžít i s tímhle, ale už se to zlepšuje," uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám