Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Dříve byla přítomnost Courtney Love (59) na společenských akcích předzvěstí pořádné divočiny. Na stará kolena je však „čistá“, a dokonce jí to i sluší, což vzhledem k tomu, jak žalostně vypadala ve svém tápajícím období, není zase až tak těžké.

Courtney Love si z manželství, které po dvou letech ukončila Cobainova sebevražda, nejspíš moc nepamatuje. Jejich vztah byl totiž plný sexu, drog a rock´n ´rollu, přičemž v němž nepřevažovala hudba ani intimnosti. Courtney si na drogy, alkohol i všechny možné kombinace návykových látek zvykla a ocitla se na šikmé ploše. V 90. letech jí dal šanci Miloš Forman (†86), který ji obsadil do svých filmů Lid versus Larry Flynt a Muž na Měsíci. První z nich jí dokonce zajistil nominaci na Zlatý glóbus.

Slavná vdova se protloukala životem a na své kamarády navozující euforické stavy odmítala zanevřít. Po padesátce se však nálepky potížistky zbavila a abstinence prospěla i její vizáži. Na halloweenském večírku Courtney překvapila odvážným kostýmem, z něhož jí vykukovala černá krajková podprsenka. Zpěvačka a herečka s sebou přivedla i dceru Frances Bean Cobain (24), která nejspíš Halloween slaví celoročně, takže s výběrem outfitu neměla problém.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám