Hlavní obsah
Článek

Křest kalendáře Kateřiny Sokolové (34) si nemohl nechat ujít Vladimír Šmicer, známý fotbalista je totiž jednou z osobností, která se s charitativním projektem spolu s Bárou Basikovou, Jiřím Bartoškou, Aňou Geislerovou, Markem Ebenem a dalšími osobnostmi spojila.

„Když mě Katka oslovila a vysvětlila mi, o čem je celý projekt, tak jsem pochopil, že se jedná o seriózní záležitost. Věděl jsem, že chci pomoct,” rozpovídal se o své účasti v díle, jehož prodej poputuje na pomoc Nadačnímu fondu AutTalk, který pomáhá dětem s poruchou autistického spektra.

Když jsme se s bývalým českým fotbalovým záložníkem a současným fotbalovým funkcionářem setkali, museli jsme se zeptat na působení jeho tchána Ladislava Vízka v pořadu StarDance. Už před nějakou dobou se k nám dostala informace, že Vízek působí v taneční show hlavně proto, že to odmítl Šmicer. „Je pravda, že jsem byl organizátory oslovený k účasti. Mám ale tolik aktivit, že jsem si nemohl být jistý, že tady zrovna budu po dobu čtvrt roku, co se bude StarDance konat. Když jsem věděl, že to nemůžu dělat naplno, tak jsem raději odmítl,” uvedl Vladimír.

Šmicer se nechal slyšet, že jeho tchánovi aktuálně fandí celá rodina. „Na každý přenos se moc těšíme. Jsme zvědaví, jak ho přijmou lidi. Zároveň je mu jednašedesát let a tady končí veškerá legrace. Je otázkou, jak na tom bude v konkurenci mladších tanečníků,” říká.

Bývalá hvězda Liverpoolu svému tchánovi účast v taneční soutěži nezávidí. „Musím se přiznat, že mi to není líto, že tam je on a ne já, protože vidím, kolik úsilí ho to stojí. To, že jsem hrál před plnými stadiony, není nic proti tancování v živém televizním přenosu,” svěřil se na křtu charitativního kalendáře Vladimír Šmicer.

Reklama

Další články

Načítám