Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ve svých mladých letech, kdy ztvárnil třeba Radka Převrátila ve filmu Sněženky a machři, byl Václav Kopta kluk jak malovaný a i ve filmu byl za hezouna, což vzhledem k výběru jeho kumpánů asi nebylo až tak složité, ale neztratil by se ani v ostřejší konkurenci. A jeho žena Simona Vrbická nepozbyla půvabů ani ve zralém věku. Jejich dvě dcery tak měly co dědit... Mladší Jana herce a skladatele doprovodila, nebo vzhledem k titulu možná spíš on ji, na slavnostní premiéru snímku Dívka ve vlaku.

Snímek natočení podle bestselleru Pauly Hawkins přitáhl poměrně dost známých tváří. Dorazil Jan Rosák s manželkou, Honza Musil s manželem, Petra Janů, Lucie Benešová, Kristýna Janáčková, Lejla Abbasová či Marek Dědík s partnerkou.

Tanečník ze StarDance pak k návštěvě uvedl: „Mám teď opravdu málo volného času, takže jsme si to v kině s Terezou po delší době užili. S knižní předlohou nemůžu srovnávat, ale psychologická dramata máme rádi,“ řekl Super.cz Dědík.

Reklama

Další články

Načítám