Hlavní obsah
Článek

Zrzka Denisa Nesvačilová (32), která diváky zaujala v posledním díle Básníků coby filmová dcera Vendulky Utěšitelky, si zahraje v romantické a lehce erotické komedii Miloslava Šmídmajera Miluji tě modře.

Denisa ve filmu ztvární dívku Terezu, krásnou, tajemnou, cudnou i vášnivou aranžérku, do které se zamiluje malíř a kunsthistorik David (Václav Jílek), jenž pořád žije pod jednou střechou s matkou (Taťjana Medvecká).

Tereza je však zadaná za artistu Igora (Rosťa Novák), a tak nebude na první pohled nic jednoduché, jak se zdá...

Světlo světa už spatřil i trailer filmu, který můžete vidět ve videu. Denisa ve snímku předvede akrobatické kousky, ve kterých vynikne její pružné tělíčko. To už ostatně odhalila i ve zmiňovaných Básnících a tak se určitě bude na co dívat.

A protože se film odehrává v uměleckém prostředí, diváci se mohou těšit i na poloobnažené slečny a nahé nymfy sloužící v ději snímku jako objekty pro výtvarný projekt tatínka hlavního hrdiny v podání Vladimíra Kratiny.

Samotná Denisa Nesvačilová si na svlékání ve filmu zvyká jen pozvolna. „Zní to jako klišé, ale když je to hezké, umělecké a decentní a do toho filmu to patří, tak není zbytí. Ale není to příjemné," nechala se nedávno slyšet herečka.

Snímek Miluje tě modře půjde do kin v lednu. Kromě zmíněných herců v komedii uvidíme také Marka Vašuta, Hanu Vagnerovou, Terezu Bebarovou, Oldřicha Vlacha, Miroslava Táborského, Filipa Kaňkovského a další.

Reklama

Další články

Načítám