Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Ve finále letošního Muže roku tenhle fešák skončil třetí, jenže nejen současný vítěz, ale i ti předešlí by mu mohli závidět, kolik si modelingem vydělává. Pro svůj atypický vzhled je v Česku jedním z nejobsazovanějších mladíků, honoráře jdou do statisíců a točí i zahraniční reklamy. Teď se Miroslav Dubovický (24) rozhodl pomoci vážně nemocným dětem. A představil při tom i své dvojče. Uhádnete, kdo z nich je kdo?

„Brácha Martin studuje medicínu přímo v motolské nemocnici, rozumí celé problematice a ví, kde jsou nejvíce potřeba peníze. Vytipoval nám pro spolupráci kliniku dětské hematologie a onkologie,“ řekl Super.cz Míra na návštěvě oddělení v pražském Motole, kam poputuje výtěžek z kalendáře, který připravuje spolu s vítězkou Miss Andreou Bezděkovou. Právě s ní a bráchou přišli pozdravit doktory a pacienty a seznámit se s celou problematikou léčby.

Na svého bráchu týpek, který býval přeborníkem v kickboxu (dvakrát skončil druhý ve světě, jednou druhý v Evropě a je mistrem Německa), nedá dopustit.

„Jsem za něj nesmírně šťastný. Je to nejlepší brácha na světě. Bydlíme spolu v Praze, navzájem se ve všem podporujeme. Nemusel bych mít ani přítelkyni, ale jeho bych se nikdy vzdát nemohl,“ říká student Fakulty tělesné výchovy a sportu na Karlově univerzitě. Martin zase kromě medicíny studuje i ekonomku.

„Brácha také hodně sportoval, ale je po operaci srdce, takže teď už může jen rekreačně. Ale když jsem jezdil na závody, stávalo se často, že je pískal,“ dodal Míra, který je nadmíru empatický a po kalendáři pro děti, pro něž chce vybrat co nejvíce peněz, už vymýšlí další charitativní projekty.

Reklama

Další články

Načítám