Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvák Tomáš Klus (37) plánuje stěhování. V pořadu Sama doma prozradil, že si společně s rodinkou chystá pořídit domeček.

Momentálně žije s manželkou Tamarou, synem Alfrédem a dcerou Josefínou v bytě v pražských Nuslích, to se však brzy změní. „Chystáme se pořídit a rekonstruovat dům,“ nastínil plány oblíbený zpěvák, který se po roční pauze vrací na koncertní pódia. Klus také prozradil, že je půlroční pauza naučila šetřit s penězi, což jim v plánování nového bydlení určitě pomůže. Dřív prý s manželkou peníze moc neřešili a řídili se heslem carpe diem (užívej dne).

S rodinkou už ale přeci jen myslí na zadní vrátka. „Máme teď natrénováno žít v nějakém úsporném režimu, je to velká zkušenost,“ míní zpěvák, jenž si naplno užívá rodinného života. “Děti mě naučily jednu fantastickou věc, díky nim prožívám obrovskou renesanci svého života. Děti mě vrací k sobě, k tomu původnímu já a zbavují mě rutiny v životě,“ dodal zpěvák, který už brzy s kapelou vyrazí na dlouho očekávané RecyKlus tour.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám