Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Keira Knightley (26) nikdy nepatřila mezi herečky obdařené v horních partiích. Když měla ještě o nějaké to kilo více, přeci jen její hrudník nebyl úplně rovný, jako je tomu nyní. Atraktivní tmavovláska a hrdinka Pirátů z Karibiku si v pátek nenechala ujít premiéru svého nového filmu Nebezpečná metoda (A Dangerous Method). Na 68. ročníku mezinárodního filmového festivalu v italských Benátkách snímek reprezentovala spolu s jeho tvůrci a hereckými kolegy.

Herečka má ke štíhlosti blízko i díky své dřívější profesi modelky, ale právě její kostnatý hrudník a hubené končetiny bývají v médiích často terčem debat a podezření z anorexie. Sama o sobě však tvrdí, že nemá malá prsa. Ve skutečnosti jsou prý větší, než jak vypadají na fotografiích nebo ve filmu.

Ať už je to jakkoli, Knightley se ani svými róbami nesnaží své drobné poprsí opticky zvětšit a naopak na svou chlapeckou postavu spíš upozorňuje. Stejně jako na letošním filmovém festivalu v Benátkách, kde spolu s režisérem Davidem Cronenbergem a herci Michaelem Fassbenderem, Vincentem Casselem, Viggo Mortensenem a Sarah Gadon představovala jejich nejnovější snímek. Knightley pro tuto příležitost zvolila krajkovou zlatou róbu až ke krku s dlouhými rukávy.

Ještě nápadnější byl její drobný dekolt před čtyřmi lety na londýnské premiéře Pirátů z Karibiku 2, kam si vzala opět zlaté šaty, ale ty tehdejší měly výstřih téměř až k pupíku.

Reklama

Další články

Načítám