Hlavní obsah
Článek

Na večírek, kde se slavilo to, že všichni soutěžící ve zdraví přežili účinkování v Pevnosti Boyard, nás pobavila moderátorka Monika Leová (32). Protože díl, který natáčela, se teprve bude vysílat, nemohla prozradit podrobnosti, nicméně nám svěřila, že s disciplínami s hmyzem opravdu problém neměla.

"Na Boyardu to bylo velice krásné. Ani mně se ta havěť nevyhla, ale nějakým způsobem jsem to dala, toho se moc nebojím. Spíš jsem se bála tmy a úzkých prostorů, a to jsem naštěstí neschytala. Jsem šťastná, že jsem živá a zdravá," svěřila nám.

Když se u Moniky doma objeví pavouk, zděšením neječí. "Chytnu ho a vyhodím z okna. Opravdu se nebojím, protože když jsem byla ve Vietnamu, viděla jsem tam obří tarantule. A myslím si, že všichni přede mnou zdrhají, protože si myslí, že je sním. Ale nejím je. To jí táta, ale ne přede mnou, protože se mi z toho zvedá žaludek. Ale přijde mi, že sní úplně všechno," prozradila.

Připravuje hmyzí menu i na svatbu, aby si tatínek pochutnal? "No, už mi nabízel, že mi udělá vietnamské pohoštění. Řekl mi, že si pozve padesát Vietnamců, a i když jsem mu říkala, že to je moje svatba, musela jsem souhlasit. Tak doufám, že je aspoň budu znát. Nějaké speciální menu pro ně bude, ale taky bude prase a tak," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám