Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Nikol Moravcová (36) se před pár dny vrátila z Nevady, kde strávila dva týdny v poušti. Během těch několikrát zažila písečnou bouři a do Čech se vrátila se zdravotními obtížemi. Smrká krev, dutiny má zanesené prachem a skončila na antibiotikách.

"Měli jsme stan, který byl dost průsvitný, pořád tam byl písek a prach. Teď to musím všechno vysmrkat, vykašlat a do týdne bych mohla být dobrá," řekla Super.cz Nikol.

"Ještě smrkám krev, antibiotika mám zase na průdušky, bolí mě i ucho a jsem hodně nachlazená. Určitě se z toho nesložím, všechno to půjde ven," řekla moderátorka.

Přes neduhy se Nikol vrátila z Nevady plná emocí a nadšená. "Burning Man je největší outdoorová galerie na světě, je to už třicet let. Je tam sedmdesát tisíc lidí, nemají auta, internet, mobil, peníze. Je to známé tím, že jsou tam hodně drogy a je to jedna velká postel, ale není to pravda," povyprávěla. "Každý si tam najde to svoje. Je to tam neuvěřitelně osvobozující," dodala Moravcová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám