Hlavní obsah
Článek

Z toho běhá mráz po zádech. Deník Aha! dnes uveřejnil pokračování exkluzivní zpovědi dívky, která s dcerou Vilmy Cibulkové Šimonou (18) absolvovala léčení ze závislosti na lécích a omamných látkách v pražské bohnické léčebně. „Hospitalizovali ji 18. srpna, vypadala příšerně. Ze začátku jsme nevěděli, kdo to je, ale řekla to na terapii. Moc se nevyjadřovala. Je hrozně chytrá, hodně četla, hrála nám na kytaru. Na kytaru hraje moc dobře. Takovou melancholickou hudbu. Měla jsem z ní strach a depresi. Ona se moc zaobírá duševnem a má psychické problémy. Jinak je ale hrozně slušná a vychovaná,“ prozradila její spolupacientka.

Sama také naznačila, jak se dcera Cibulkové k drogám vůbec dostala. „ Upadla do toho kvůli svému příteli. On vařil pervitin, takže to měla z první ruky. Byla furt sjetá. Říkala, že s tím má problém od čtrnácti, kdy začala hulit. Také kvůli neshodám v rodině, ale neřekla nic konkrétního. O alkoholu nemluvila. Jen o lécích a pervitinu. Neměla žádné vpichy, takže ho asi jen šňupala,“pokračuje zdroj.

Na světlo vyplavalo také to, že Šimona nemá vůbec hezké vztahy se svým otčímem Miroslavem Etzlerem. „O Etzlerovi neřekla nikdy nic hezkého. Vyprávěla, že je hrozný. Ona Etzlera nesnáší. Říkala, že ji zbil. Že ji hrozně zmlátil. Říkala, že lidi si myslí, bůhvíjak není skvělý, ale že je to hrozný sráč. Šimona říkala, že těch milenek měl víc. Jen tu Pavlovčinovou se podařilo vyfotit.

O své slavné matce prý Šimona v léčebně mluvila hezky. „Teď je ale na ni naštvaná kvůli té svéprávnosti. Vilma jí řekla, že jí předělali pokoj. Vymalovali tam, její věci dali do kouta místnosti a udělali z toho Vilmin ateliér. Šimona tak říkala: Hm, tak se ani nemám kam vrátit, nemám tam ani pokoj. Byla naštvaná, že se jí dlouho nezvali a dlouho za ní nepřišli. Matka se ji přes týden neozvala, takže má podezření, že už kujou pikle na to zbavení svéprávnosti. Furt brečela a byla naprosto na dně,“ uzavřela povídání dívka z léčebny.

Reklama

Další články

Načítám