Hlavní obsah
Článek

Hokejový bůh Jaromír Jágr (52) poprvé promluvil o vztahu svých rodičů a přiznal, že ve svém vlastním vztahu s Veronikou se bojí, aby nedělal stejné chyby, jako jeho otec. Jako manžel prý jeho táta není ideální.

"Dělal všechno pro to, aby zabezpečil rodinu, ale zase mu nezbývalo moc času na moji mámu. Máma je neskutečnej dobrák, když to vidím, že s tátou vydržela. Otec je neskutečnej chlap, neskutečnej táta, ale nemyslím si, že je to stoprocentní partner. Takže věci jako přinést kytku, obejmout mámu, to u nás tak často nebylo," řekl exkluzivně Top Star magazínu, který diváci uvidí dnes večer, Jágr.

Hokejista prý na sobě pozoruje, že se tátovi občas podobá. "Jak bych to vysvětlil, to je zase další důvod, nechci to svádět na rodiče, ale já jsem to nikdy neviděl u táty. Takže jsem to neměl kde vzít, ale já se zlepšuju. Neznamená, když je někdo dobrej člověk, že také bude dobrej partner,“ míní Jaromír.

Slovo dostala i Veronika, která prozradila, čím si dokázala Jaromíra získat. „Jsem taková prostořeká, hubatá, někdy je to dobře, někdy není. Přinese to pár nepříjemností, ale já si myslím, že je to jedna z věcí, kterou na mně má Jaromír rád, protože lidi mu jen tak něco neřeknou. Spíš ho plácají po ramenou, a my všichni občas potřebujeme, aby nám někdo dal nějakou kritiku,“ dodala půvabná blondýnka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám