Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Hana Svobodová (35) předvedla své dokonalé nohy. Přítelkyně Leoše Mareše (47) si na svoji moderátorskou premiéru mimo televizní obrazovku oblékla pořádně krátké mini šaty, které jí končily těsně pod zadečkem. "Nepamatuji si, že by mi někdy vybral můj stylista Filip Vaněk (46) kratší šaty," usmívala se Svobodová.

Haně to neskutečně slušelo. V uhlazených vlasech v culíku a rudé rtěnce vypadala jako ohnivá Španělka. "Jestli mi Filip bude vybírat stále kratší a kratší outfity, tak nakonec asi skončím na akcích nahá," prozradila se smíchem modelka.

Moderování opening párty nového klubu Lucky Lucky se ujala společně s Patrikem Hezuckým. Ten tvoří obvykle nerozlučnou dvojici s Leošem Marešem. Nové duo Hezucký - Svobodová se prý ale nechystá.

"Spíš to byla náhoda. Ale jsem strašně ráda, že jsem akci moderovala s Patrikem. Stále si nevěřím, nejsem profík, tak to beru tak, že Patrik akci odkecá a já u toho snad dobře vypadám," uzavřela se smíchem Svobodová.

Reklama

Další články

Načítám