Hlavní obsah
Článek

Autobiografická kniha Sorry Not Sorry ještě není v prodeji, ale už teď je zřejmé, že si herečka Naya Rivera (29) pro sebe nenechala žádné tajemství. Hvězda seriálu Glee se svěřila se svými bolestivými vzpomínkami.

Naya se před kamerou objevila už ve svých čtyřech letech a v období dospívání na ni tak byla brána přísnější měřítka než na její vrstevnice. Herecká hvězdička neustále sledovala svůj vzhled a odmítala jídlo až do takové míry, že propadla anorexii.

„Začalo to jako neškodná hra, ale zašlo to příliš daleko. Odmítala jsem jakékoliv jídlo. Když mi maminka připravila oběd, vyhodila jsem ho, nebo jsem si našla výmluvu, proč jej nejíst,“ přiznala herečka ve své biografii.

Největším úspěchem pro Nayu bylo obsazení v muzikálovém seriálu Glee, díky němuž se zařadila mezi žádoucí hollywoodské hvězdy. V té době randila s hercem Ryanem Dorseym, s nímž otěhotněla. Pár týdnů po rozchodu se v roce 2010 rozhodla jít na potrat, protože nechtěla ohrozit svou slibně se rozjíždějící kariéru.

Naya tehdy Ryana o svém rozhodnutí neinformovala, ale jejich cesty se v budoucnu opět propojily. Od roku 2014 tvoří manželský pár a mají spolu jedenáctiměsíčního syna jménem Josey, který už teoreticky mohl mít šestiletého sourozence.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám