Hlavní obsah
Karen Mchitarjan
Článek

Top modelka Simona Krainová (51), která i přes své mateřské povinnosti září nadále ve světě módy a reflektorů, si v těchto dnech vychutnává malé vítězství. Již mnoho let je Simona tváří exkluzivního salónu. Nyní se začalo povídat o tom, že by jí měla v této pozici vystřídat o deset let mladší Miss World Taťána Kuchařová (36). Tuto informaci ale s grácií vyvrátila sama kráska.

„K těmto spekulacím nedokážu říct nic víc, než že tváří kliniky Yes budu opět já a že mám práce víc než dříve. V příštích dnech pro ně budu fotit novou kampaň. Jsem moc ráda, že mohu být tváří kliniky, jejíž služby i já vždy ráda využívám. Samozřejmě se nechám právě zde zkrášlit pro novou reklamní kampaň," říká Simona.

V rozhovoru pro Super.cz se ale modelka, která se považuje za průkopnici v prodlužování vlasů, přiznala, že jí zkrášlení v salónu víc škodí, než svědčí. A to, když si jejich prodloužených vlasů všimne její synek Max. „Ten mě za ně často tahá. Zatím se ale naštěstí nestalo, že by mi nějaké vytrhl,“ smála se modelka.

Reklama

Další články

Načítám