Hlavní obsah
Článek

Nechala si zvětšit prsa, radikálně zhubla a nechala si odpárat našitou deku, kterou měla místo vlasů. Kateřina Kristelová (44) vypadá nejlépe za dobu, co ji známe. Přesto se sebou ale není úplně spokojená.

Bývá to tak, že člověk na sobě hledá i malinkaté chybičky, které jsou podle něj vadou na kráse. A Katka si našla hned několik, kvůli kterým navštívila zkrášlovací kliniku a objednala se na procedury.

"Na kliniku jsem si přišla nechat zpevnit prsní svaly v podpaží, protože je to část těla, která se obtížně vycvičí, a zpevnit kontury obličeje. Co teď zkoumám a testuju opravdu hodně, je laser, který výborně řeší jizvy a nedokonalosti, a samozřejmě se nebráním ani pomoci s celulitidou, která trápí, myslím, všechny kromě chlapů, což je jedna z mála věcí, kterou jim závidím," prozradila, co má se svým tělem v plánu.

"Po dvouletém každodenním propojení s mým blogem Mystic Lipstick se cítím i jako kosmetická blogerka, protože tomu věnuju spoustu času, a kromě točení videí zkoumám a řeším, co je pro jakou pleť dobré, do čeho nejít vůbec a co stojí za zkoušku. O všem píšu, nebo to dokumentuju na mém Instagramu a diskutuju s holkami, jaké zkušenosti mají zase ony. Nemám nic proti plastickým operacím, když jsou provedené vkusně a s citem. Stejně tak se nebráním detailnější péči o sebe za pomoci neinvazivních metod," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám