Hlavní obsah
Článek

Herec, moderátor a bavič Miroslav Donutil (73) může radostí začít skákat po jedné noze a vyplazovat na kolegy jazyk! Povedl se mu husarský kousek, když z České televize vytáhl za svůj nový projekt dosud nevídaný honorář. Podle zákulisních zdrojů z Kavčích hor si totiž za jeden díl nového pořadu Trumfy, o kterém Super.cz informoval jako první, říká o sto tisíc korun.

Protože se má pořad vysílat zhruba třináctkrát do roka, každou sezónu si Donutil přijde na víc než milión korun. „Je placený nejen jako hlavní protagonista, ale také jako autor scénáře,“ uvedl pramen s tím, že podobné umělé navyšování honorářů je v České televizi poměrně časté.

"Pochopitelně asi nečekáte, že bych vám něco o svých příjmech řekl. Ze smlouvy vyplývá, že jsem vázán mlčenlivostí. Byl bych popotahován, pokud bych o nich hovořil," uvedl pro Super.cz zvesela Donutil.

Podle našich informací má na Kavčích horách opravdu výsadní postavení. Nejenže se dostal s honorářem nad úroveň bývalé veřejnoprávní hvězdy Jana Krause nebo moderátora Všechnopárty Karla Šípa, ale může dokonce režisérovi mluvit i do konečné podoby pořadu. Zatím jsou natočené čtyři díly. Premiérový díl, ve kterém budou hosty Bolek Polívka, Radek Brzobohatý, Tomáš Klus a Jitka Čvančarová, která při natáčení ukázala luxusní nožky, uvidí diváci na obrazovkách v sobotu 10. září od 20:00 na ČT1.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám