Hlavní obsah
Článek

Milujeme nábytek a vybavení bytu! Nejnovější kolekce roku 2016 již skladem a se slevami až 65 %! Tento týden letí slevy na sedačky (od 5 994 Kč)! Neváhejte využít slev na více než 400 sedaček v naší nabídce, které končí 1.9. Pouze teď si můžete vybavit byt za nejlepší ceny v ČR. Zajištujeme bezproblémovou dopravu a výnos do bytů po celé ČR a SR.

Designová sedačka ve tvaru U nyní za top cenu. Ta je úžasná, nemyslíte?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Luxusní sedací souprava Kler se slevou 15 000 Kč. Za neuvěřitelnou cenu získáte velkou a pohodlnou sedačku, na kterou se pohodlně posadí 8 osob. Kler je ideální sedačka pro povalování u televize a velké lůžko uspokojí každou návštěvu. Vytvořte si krásné a pohodlné bydlení se slevou! Mnoho potahů na výběr!

Moderní sedačka za pouhých 7 999 Kč? Sleva 33 % platí pouze u nás!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Top design 2016, to je sedačka Tron, která splňuje nejpřísnější požadavky na moderní design! Velký rozklad a úložný prostor samozřejmostí. V nabídce máme 6 různých barevných kombinací, klikněte a uvidíte. Naducané opěrné polštáře a skvělé výplně sedáků si zamilujete! Co říkáte, není dokonalá?

Sedačka nemusí být drahá. Díky slevě 50 % je naším nejoblíbenějším produktem sedačka Karol!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Není čas na změnu? Díky slevě 50 % na sedačku Karol je nejpříhodnější čas na modernizaci bytu. Moderní provedení a kvalitní potahy u sedačky za 7 499 Kč? Ano, klikněte a přesvědčte se sami. Sedačka Karol je rozkládací a má také úložný prostor. To vše dělá z Karola náš nejoblíbenější produkt, který musíte mít.

Velká sedačka za senzační cenu! Obří sleva 8 000 Kč platí do vyprodání!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Hledáte kvalitní sedačku, na kterou pohodlně usadíte 6 osob, a zároveň vám nezruinuje váš rozpočet? Sedačka Alice bude správná volba! Praktická kombinace kvalitní eko-kůže na korpus a pevné režné látky na sezení zaručí dlouhou životnost a nadčasový vzhled sedačky! Pozor, akční cena platí pouze do vyprodání zásob!

Oblíbenou sedačku ve tvaru U máme nyní se slevou 37 %! Platí jen do 1. 9.!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Při koupi jedné z nejoblíbenějších sedaček roku 2016 nyní ušetříte 7 000 Kč. Můžete si vybrat z velké nabídky potahů a vytvořit si tak sedačku podle svých snů! Krásná a kvalitní sedačka nemusí být drahá, klikněte a přesvědčte se. Za cenu 11 999 Kč dostanete velkou sedačku ve tvaru U pro 6 osob.

Další články

Načítám