Hlavní obsah
Sabina Tesařová
Článek

Američanka Donna Simpson (44) měla téměř všechno, po čem toužila - starostlivého snoubence, který ji dennodenně krmil, děti, slávu, vydělávala zruba 1,5 miliónu korun za rok, a jejím jediným snem bylo stát se nejtlustší ženou světa. Teď se ale všechno změnilo. Donnu snoubenec opustil a ona se rozhodla zahájit hubnutí.

Phillipe Gouamba (50) po celé soužití se svou vyvolenou Donnu myl, krmil a pečoval o její stále se zvětšující tělesné proporce. Teď se ji ale rozhodl pustit k vodě a ona chce razantně změnit svůj životní styl.

Prvním krokem bylo to, že zrušila svou internetovou stránku, na které jí lidé platili za to, aby se mohli pokochat pohledem na to, jak se tato monstrózní žena, mnohdy oblečená pouze do spodního prádla, cpe. Druhým krokem bylo založení blogu o hubnutí, na kterém chce se svými fanoušky sdílet své pocity s bojem ve shazování kilogramů.

„Nedávno jsme se se snoubencem po pěti letech rozešli a já jsem se s dětmi odstěhovala zpět do mého rodného města Ohia,“ napsala Donna na svých stránkách. „Uvědomila jsem si něco důležitého. Zdraví a blahobyt mé rodiny byl vždycky mou prioritou a můj bývalý přítel se o mé děti dobře staral. Teď jsem za své potomky odpovědná pouze já, a proto musím radikálně změnit svůj životní styl. Je fajn přibírat na váze, když máte partnera, který vám pomáhá s krmením a stará se o všechno okolo vás. Teď jsem si ale uvědomila, že to samé nemohu očekávat od svých dětí,“ dodává.

Simpson před osudným rozchodem vážila 245 kilogramů. Díky stresu a tomu, že se o sebe musí starat sama, shodila 27 kilogramů. Jejím cílem je ale dostat se na váhu 168 kilogramů. Její přesvědčení ale není absolutní. „Pakliže potkám někoho, kdo mě bude chtít těžší, s hubnutím přestanu,“ řekla.

S expřítelem byla Donna prý velmi šťastná a jejich milostný život byl bezproblémový. “Máme s Phillipem nepředstavitelný sex a láskyplný vztah jako nikdo jiný. Já jsem to, co je pro něj atraktivní,“ prozradila svobodná matka ještě v době, kdy byla zadaná.

Reklama

Další články

Načítám