Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Šestatřicetiletá bývalá glamour modelka Kelly Brook je zřejmě v posledním vztahu s Jeremym Parisim hodně spokojená. Zatímco se svým přehnaně vyrýsovaným ex, fitness trenérem Davidem McIntoshem, musela neustále podnikat nějakou sportovní aktivitu, Jeremymu se líbí přesně tak, jak je, což je oproti jejímu dřívějšímu standardu s několika kily navrch.

Modelka, která svým věrným fanouškům každoročně přichystá zbrusu nový kalendář se svými pikantními a počítačově vylepšenými fotkami, momentálně tráví léto na ostrově Ischia. Do bikin se jí nejspíš už moc nechce, a tak střídá pouze jednodílné plavky. O víkendu to byl například tento barevný květovaný model.

S francouzským přítelem si ale kromě pláží a termálních pramenů dopřála i plavbu na menší soukromé jachtě, odkud poslala pozdrav i svým fanouškům na Instagramu. Jak už to tak bývá, na snímku zaujala takovou pózu, že dokonale prodala svůj omamný dekolt, aby na zbytek postavy už sledujícím prakticky nezbyla kapacita.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám