Hlavní obsah
Článek

Loni v srpnu se modelka, bývalá Vicemiss a v současnosti majitelka produkční agentury Romana Pavelková (39) stala maminkou syna Maxe. Od té doby se jí podařilo zhubnout a vypadá snad ještě lépe než v dobách, kdy se aktivně věnovala modelingu.

Romaniným poznávacím znamením byla vždy dlouhá rudá hříva. Ale protože změna je život, rozhodla se modelka pro zbrusu novou image. Místo dlouhých vlasů ji tak nově zdobí sexy mikádo, které modelce vytvořil kadeřník, jenž mimo jiné působí i jako katolický duchovní.

"Za skvělým stylingem stojí kadeřník Jan z brněnského kadeřnictví, se kterým plánuji nafotit kampaň pro přírodní vlasovou kosmetiku," uvedla ke své proměně modelka.

Romana dělí své pracovní povinnosti s péčí o syna Maxe, který je samozřejmě na prvním místě. A také díky němu je modelka ve formě.

"Má 11 kilo, a když do toho ještě táhnete tašku s přebalovacími potřebami a nějakými výživami, tak si docela zaposilujete. Lidi se mě ptají, čím to je, že jsem tak rychle po porodu zhubla, tak říkám, že se není čemu divit, když párkrát denně vynesu Maxíka ze schodů a do schodů, k tomu ještě kočárek, tak jdou kila dolů sama. Fitko rozhodně nepotřebuju,“ pochlubila se nedávno pyšná maminka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám