Hlavní obsah
Článek

Americká celebrita Kim Kardashian (43) má opravdu smůlu. Poté, co na veřejnost unikla nahrávka jejího milostného aktu se zpěvákem Rayem J (30), se herečka, modelka, hrdinka reality show a nepříliš úspěšná zpěvačka potýká s podobnou aférou.

Na internetu se totiž objevil videoklip k jejímu songu Turn It Up, v němž hvězda předvádí velmi smyslné pózy. Píseň, kterou Kim uvedla do rádií v březnu, se nesetkala s velkým zájmem posluchačů, rozhodla se tedy z uměleckého hlediska sporný klip nezveřejnit a měl už navždy zůstat uzamčen v jejím archivu. To se však nestalo.

Zpěvaččina sestra Khloe ale dodatečně vysvětluje, že Kim nahrávku pořídila jen pro své potěšení a zveřejněna neměla být nikdy. „Bylo to něco, co chtěla jen pro sebe a pro zábavu, takže to video udělala jen pro sebe,“ citoval Khloe britský list The Daily Mail. „Nikdy to nezamýšlela, že bude určeno pro veřejnost,“ dodala.

Nyní čerstvě vdaná Kim se na nahrávce objevuje ve skutečně sexy pózách a předvádí svůj nádherně tvarovaný zadeček. Přesvědčte se sami.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám