Hlavní obsah
Sabina Tesařová
Článek

Americká zpěvačka LeAnn Rimes (29), která před dvěma dny oslavila narozeniny, předvedla svůj pěkný zadeček v sexy bikinách.Její fanoušci dokonce tvrdí, že LeAnn má nejhezčí pozadí v Americe.

Na druhou stranu se ale také pochlubila striemi na boku, které dojem z jejího téměř bezchybného pozadí trochu kazí. Jsou prý následkem jejích váhových výkyvů.

Tělo této pohledné blondýnky je často terčem různých spekulací. Po tom, co zveřejnila na jedné ze sociálních sítí fotografii z dovolené v bikinách, dočkala se kritiky od svých fanoušků. Téměř všichni se shodli na tom, že její tělo nevypadá vůbec zdravě a měla by podle nich přibrat pár kilogramů.

LeAnn má však narážek na svou postavu už dost. „Dobrý bože! To není pravda, že pořád jen cvičím a trápím se hlady,“ rozhořčila se na internetu. „Možná, že je na čase, abych se nechala vyfotit nahá, abyste všichni viděli, jak vypadám,“ zavtipkovala. „Nezajímám se o ty pitomé články, co o mně píší. Jsem zdravá a to je hlavní. Lidi by se měli starat spíš sami o sebe,“ dodala.

Reklama

Další články

Načítám