Hlavní obsah
Karen Mchitarjan
Článek

Dnes již exmanžel kdysi slavné moderátorky Mirky Čejkové (62) Marek Vít se bojí o své zdraví. Právě proto si k soudu vzal ochránce, který ho celou dobu líčení střežil jako oko v hlavě. A Vít, jemuž mohou jeho svaly závidět leckteří kulturisti, má pro to jedno vysvětlení.

„Nebál jsem se, že by se mi něco stalo, ale nechtěl jsem, aby došlo k nějaké strkanici. Někdo by prostě mohl přijít do soudní síně a vyvolat šarvátku, takže jsem si raději zajistil člověka, který by dotyčného zpacifikoval,“ svěřil se Super.cz Vít, který by sice mohl situaci hravě zvládnout sám, pro svůj klid ale raději zvolil tento krok.

„Já jsem ještě v podmínce. Pokud by se něco stalo, mohlo by to pro někoho znamenat porušení podmínky. Se svou právní zástupkyní jsme se tak dohodli, že tento krok bude nejlepší,“ dodal Vít.

A o bodyguardovi promluvila i kontroverzní právnička Klára Samková, která Víta zastupovala. „Měli jsme strach, aby Marka někdo nenapadl. Když se totiž Mirka Čejková rozváděla se svým druhým manželem, někdo ho v soudní síni napadl. Měli jsme obavy, aby se tak nestalo i tentokrát,“ vysvětlila Samková.

A strach Vítovy advokátky je oprávněný. Super.cz totiž přiznala, že se nyní hraje o svobodu jejího klienta. „Rozvod máme za sebou a teď musíme Marka obhájit v případu domácího násilí. Máme důkazy, že se nic podobného nestalo, ale pokud by se zapletl v soudní síni do strkanice, nepomohlo by mu to. Takže teď si dáme několik dní pauzu a začneme řešit tento případ,“ dodala Sámková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám