Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Nový sexsymbol republiky Nikol Moravcová (36) nepatří k nejžádanějším dívkám Česka jen tak nazdařbůh. Krásná Nikol, která randí již dva roky se šťastlivcem se jménem Marek Šíša, Super.cz ukázala, čím svého milého dohání k šílenství. Její kilometrové nohy a stehna jsou zkrátka k sežrání. Prohlédněte si ve fotogalerii nové fotky nádherné Nikol.

Nikol je od přírody vysoká jako mrakodrap, když si ale ještě vezme pořádné podpatky, odhání od sebe nápadníky jedna radost. "Nedávno jsem byla ve Španělsku a tamní chlapi většinou žádnou blondýnu nenechají na pokoji. Ale i oni byli vůči mně velmi krotcí," směje se bezprostřední Nikol, která se spolu s dalšími kolegy ze šoubyznysu zúčastnila zahájení podzimní sezóny salónu v pražské Soukenické ulici.

Tam si také dívka, která na sebe upozornila například ve filmu V peřinách, zahrála na kadeřnici. "Živit bych se tím nechtěla. Naštěstí mám vlastní zajímavou pracovní nabídku od Michaely Maláčové. Budu moderovat všechny castingy České Miss," pochlubila se nám Moravcová. Bude mít vedle ní vůbec nějaká dívka šanci uspět a dostat se do finále soutěže krásy?

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám