Hlavní obsah
Článek

Herečka Mahulena Bočanová (57) o svém soukromí mluví nerada. Už dlouho se po jejím boku neobjevuje žádný muž. Sama ale herečka není. Prozradila, že partnera má. Ale na růžovou budoucnost to nevypadá...

"Majda není sama. Majda byla sama asi tři čtvrtě roku poté, co se rozvedla, a pak už sama nebyla. Člověk se asi potřebuje něčemu smát, na něco se těšit," řekla Mahulena reportérce TopStar magazínu. "Nechtěla jsem být sama. Ale věděla jsem, že to není partner na celý život, to jsem věděla vždycky," uvedla. Kvalitního partnera pro život zřejmě ještě nenašla.

Mahulena si dlouho přála, aby její dcera Márinka měla sourozence. „Uvažovala jsem o tom několikrát, ale nevydařilo se. Několikrát jsme se snažili a nikdy to nevyšlo. Samozřejmě bych byla ráda, kdyby Márinka sourozence, s kterým žije pod jednou střechou, měla, abych já měla pocit, že až tady jednou nebudu, bude mít nějakou ochrannou ruku. Přemýšlela jsem i o adopci, ale ta starost o to dítě je tak vyčerpávající, že na to už nemám sílu," dodala Mahulena.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám