Hlavní obsah
Článek

Rodný list zpěvačky Tiny Turner hovoří jasně, koncem listopadu ji čekají už 77. narozeniny, ale kdo by to při pohledu na ni tipoval? Energická, usměvavá a stále okouzlující dáma, která odstartovala hudební kariéru už v polovině 50. let minulého století, vůbec nestárne. Navíc jí pořád záleží na tom, aby se líbila svému o šestnáct let mladšímu manželovi Erwinu Bachovi, a proto jej v pondělí při návštěvě Milána vzala i na nákupy.

Pár se vydal na zhruba dvouhodinovou procházku po centru italského města módy a zavítal mimo jiné do butiku jedné luxusní značky na nákupní třídě Via Monte Napoleone, kde už na ně čekal přistavený vůz.

Elegantní dvojice byla sladěná do nestárnoucí klasiky v černobílé kombinaci. Turner své pověstné nohy neukázala, ale i ve volných kalhotách měla šmrnc. Svého muže (německého hudebního producenta, s nímž žije již třicet let) se přitom láskyplně držela za ruku nebo za rámě. Poté, co pozdravila několik fanoušků a poslala jim vzdušný polibek, usedla do auta s řidičem, který manžele odvezl do jejich hotelu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám