Hlavní obsah
Článek

Za necelé dva týdny proběhne v Jičíně finále tradiční soutěže krásy pro dívky od 13 do 15 let. Holky už absolvovaly soustředění, kde se nacvičovala choreografie, a protože tématem finále je H2O, tedy voda, budou se jí inspirovat i kostýmy a hudba. Moderátor David Gránský tak například mezi dívkami oblečenými jako rybářky zatančí jako rybář. "Bude to bomba, jsou tam velké akce, David dokonce chvíli baletí a dělá akrobacie. Máte se opravdu na co těšit," prozradila choreografka Kristýna Sklenářová.

Že je na soutěži legrace, ale zároveň se myslí na ostatní, dokázalo i zdánlivě obyčejné opékání buřtů s hosty soustředění Vlastimilem Harapesem, Petrem Vojnarem a Janem Antonínem Duchoslavem. Moderátor David Gránský totiž přišel s nápadem Harapesův buřt vydražit. Začalo to nevinně a z legrace na desetikoruně, částka se zvyšovala a přidaly se i finalistky. Pro Nadační fond Krtek se nakonec během večera vybralo 5000 korun. Tomuto fondu bude určen i výtěžek finálového večera.

Letos soutěž podpoří svým vystoupením na finále zpěváci David Kraus (44), Miro Šmajda, zpěvačka Genny Ciatti, Eva Burešová a herec Martin Písařík. Patronkou soutěže je letos opět Gabriela Kratochvílová (34), která soutěží před lety taky prošla. Jeden z prvních ročníků vyhrála herečka Jana Plodková (42).

Dívka roku je celostátní soutěž pro dívky 13 - 15 let, jde o ojedinělou akci v České republice tohoto typu a této věkové kategorie. Letos proběhne už 27. ročník.

Reklama

Další články

Načítám