Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvák Daniel Hůlka (55) má narozeniny přímo na Den dětí. A překvapivě místo pořádného mejdanu v hospodě slavil s dětmi a kolegyněmi z muzikál Sibyla. Vyrazil na dětské hřiště a místo panáků si užíval radovánek na trampolíně.

"Proč to s dětmi neoslavit, když jsem se narodil na Den dětí. Malé ratolesti mě baví, je s nimi sranda, antikoncepčně to nepůsobí. Rád bych už měl své," řekl Super.cz Hůlka, který se ale po novém roce rozešel s tanečnicí Johankou, se kterou plánovali svatbu i založení rodiny.

Zda je po jeho boku nová láska, neprozradil. "Je to mé soukromí," zdůraznil Dan v junior parku. Hůlka předevčírem oslavil 48. narozeniny. "Večer bude jen opravdu malá oslavička. Domácí, v Jevanech s kamarády," říká Dan, který po zdravotních problémech se slinivkou nemůže pít alkohol, obzvlášť ten tvrdý.

"Trošku pít můžu, ale ne často a moc. Nějaké pivo nebo víno si dát můžu. Výjimečně i panáčka, ale to opravdu zcela výjimečně. Cítím se dobře. Dva roky jsem držel drsnou dietu, tak teď se dá říct, že jsem úplně v pořádku. Na některé věci si musím dávat pozor, ale jím skoro všechno. Dá se říct, že žiju normálně," dodal zpěvák.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám