Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Hubnete na léto? Ceny nábytku také! Vybavte si domácnost v e-shopu MT nábytek, který v těchto dnech nasadil svým cenovkám přísnou dietu. Díky ní shodila třeba elegantní bílá ložnice 13 483 Kč, atraktivní obývací sestava dokonce 18 413 Kč. A tak bychom mohli pokračovat. Čeká na vás více než 8 700 modelů a z těch si nepochybně vyberete. Ušetříte tak pěkných pár tisícovek, třeba na dovolenou.

Spousta funkcí, skvělé hodnocení, sleva bezmála polovinu. Co víc si od sedačky přát?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Přesně takovou jste vždycky chtěli mít. Sedačku, která je prostorná a pohodlná, snadno se dá rozložit na lůžko, potah něco vydrží, do jejích útrob uložíte spoustu věcí a postavíte si ji do pravého nebo levého rohu podle potřeby. Tak to je ona, sedací souprava Hanrieta. Zvolte si její barvu, zaplaťte jen polovinu ceny a buďte spokojení jako ti, kdo už ji mají. Doporučujeme! Dříve za 23 415 Kč.

Hit letošní sezóny: senzační obývací stěna, která na přání umí hrát všemi barvami

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Chcete udělat dojem na každou návštěvu? Zkuste to s působivou obývací stěnou Kolby. Na prostorný televizní stolek se vám pohodlně vejde i ta nejširší obrazovka, do skříněk naskládáte, co se vám zamane. Vyberete si ze 3 barevných variant dekoru, a když budete chtít, přibalí vám k ní i 16barevné LED osvětlení na dálkové ovládání. Výjimečný kousek za výjimečnou cenu. Dříve za 10 650 Kč.

Kam poskládáte všechny letní přírůstky? Co třeba do parádní skříně se slevou 38 %?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Doplňujete šatník o nové kousky na léto, ale těch starších se nechcete zbavovat? Všechno své oblečení pohodlně uložíte do prostorné šatní skříně Donzel 2, která ukrývá poličky na komínky i tyč na ramínka. Určete si šířku skříně a barvu přírodního dekoru a těšte se, až si budete zkoušet nejnovější úlovky před velkým zrcadlem. Super tip pro ty, kteří se chtějí líbit. Dříve za 8 970 Kč.

Nechte se unášet každou noc ke hvězdám. Úžasná manželská postel vás tam vezme

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Také vám čalouněné dvoulůžko Trista připomíná vesmírný koráb? Jestli se chcete na jeho palubě vydat mezi hvězdy, tak si vyberte ze 3 velikostí ložné plochy a 11 barev potahu čalounění z odolné ekokůže, a užívejte si nepoznané dimenze noci. Když si budete přát, ozáří postel ložnici tajuplným modrým světlem a iluze bude dokonalá. Nenechte si ji uletět! Dříve za 13 583 Kč.

Kam se hrabou manekýni! Opravdu štíhlé modely teď najdete jedině u MT nábytek

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Aby se vám cenovky postelí, skříní, sedaček a všeho ostatního vybavení domova ještě víc líbily, nasadili jim experti na hubnutí u MT nábytek přísnou dietu. Desítky modelů nábytku tak zeštíhlely o tisíce korun a ty nejlepší zhubly až o 63 % z obvyklé ceny. Nezmeškejte mimořádnou nabídku e-shopu č. 1 s nábytkem v České republice. Slevy trvají jen do 7. června.

Další články

Načítám