Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Chodící reklama na vegetariánství, to je bezesporu britská herečka a zpěvačka Amanda Holden. Maso v jejím jídelníčku nemá místo už od zpěvaččiných třinácti let, a tak se rozhodně nedá říct, že by jen následovala nějaký trend. Organizace PETA si proto pro svou novou kampaň nemohla vybrat lepší tvář...

Dvojnásobná maminka, jež je ve své domovině velice populární i díky soutěži Britain’s Got Talent, ve které jako porotkyně působí od roku 2007, se už v minulosti netajila, že by se svlékla za předpokladu, že by se jednalo o projekt pro dobrou věc. V nové kampani ji tak zvěčnil fotograf Trevor Leighton v záplavě hlávkového zelí se sloganem: Buďte vegetariány: Vaše tělo vás za to bude milovat.

Snímek přitom prý není vůbec retušovaný, což se s ohledem na Amandin věk zdá až neuvěřitelné. Její fanoušci i diváci zmiňované talentové show ale vědí, že Holden skutečně oplývá postavou snů. Zpěvačka za ni vděčí podle svých slov z velké části právě tomu, že se vzdala masa.

„Pro mě to má mnoho výhod. Má kůže je pořád pěkná a nikdy se necítím nafouknutá. Nevím, jak to vlastně začalo, ale moje maminka mi říkala, že už od mala jsem vždycky snědla všechnu zeleninu na talíři, včetně fazolí, a maso jsem pokaždé tajně plivala do záchodu. A když jsem byla starší a došlo mi, že maso jsou zvířata, řekla jsem si, že už nikdy víc,“ popsala Holden.

Reklama

Další články

Načítám