Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už jen měsíc a bude na světě šestý potomek rockera Pepy Vojtka (58). Jeho poslední manželka Jovanka, která už je matkou Pepova nejmladšího syna Adámka, už prý sice pohlaví dítěte zná, nás chce ale překvapit. "Ještě to musíte pár týdnů vydržet," řekla Super.cz.

"Jsem na konci 8. měsíce, už se nám to blíží. Žádné potíže nemám, jen ty klasické, jako je pálení žáhy nebo to, že mi otékají nohy. Ale to je normální," řekla nám Jovanka, která stále ještě pracuje ve svém kosmetickém salonu. "Budu pracovat až do porodu. Břicho mi nepřekáží, protože mám dlouhé ruce, takže na klientku dosáhnu," smála se na akci Kočárkem Prahou.

Nahoře má Jovanka zatím třináct kilo. "S Adámkem to bylo do porodu dvacet, tak myslím, že se dostanu na nějakých patnáct nebo šestnáct. Ale já to neřeším, i kdyby to mělo být třicet kilo. Dám si, na co mám chuť. Užívám si to, a jestli to bude jako s Adámkem, tak to mám tutově za pár měsíců dole," dodala s tím, že se malý Adámek na sourozence už těší.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám