Hlavní obsah
Článek

Nová přítelkyně Sámera Issy (38), zpěváka z první řady české SuperStar, řádila v moři tak, až přišla o horní díl plavek a průšvih byl na světě. Podívejte se do fotogalerie na to, co potěší jistě nejedno pánské oko!

Dívka se spolu s Issou, který má vedle sebe jednu hezkou holku za druhou navzdory drbům, že ve skutečnosti to má v soukromí jinak, stala součástí celebritního výletu do Tunisu, který podporuje tamní vláda. Ta chce Čechy v době, kdy v oblasti spadlo další letadlo, přesvědčit o tom, že cestovat z Evropy na dovolenou přes moře je dost fajn.

Součástí bizarní výpravy jsou samí sympatičtí lidé, jako jsou Anife Vyskočilová, Ornella Koktová, Honza Bendig s přítelem Lukášem, Kája Pavlíček s drahou polovičkou nebo italský zpěvák Davide Mattioli, zkrátka největší česká honorace.

Issa se slečnou se na všechny vytáhli. Hned první den pobytu skočili do moře a skotačili. Na dívce bylo dobře vidět, že má opravdu slušnou postavu a pak obnažila i část těla, kterou horňáci mají tak rádi.

Tak uvidíme, čeho všeho se celkově tahle partička, kterou už kdosi na internetu označil za zoufalou, za hranicemi všedních dnů ještě dopustí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám