Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Mahulena Bočanová (57) si vždycky hájila období prázdnin, které nikdy nechtěla trávit na jevišti anebo na natáčení. Užívala si léto u moře i na chalupě na Slapech. Letos tomu tak poprvé nebude. Už v červnu začne natáčet druhou řadu seriálu České televize.

"Tak trochu jsem doufala, že se Mazalové začnou točit až v září, ale bude to přes léto. Ovšem hypotéka se neptá a rozhodně nejsem v pozici, abych si to mohla vynutit. Leda bych se chtěla dočkat odpovědi, že mne přeobsadí. Nedá se nic dělat," svěřila nám Mahulena.

Dodala ale, že vzhledem k tomu, že hypotékou splácí svůj vysněný dům v Buštěhradě, bude aspoň během volna tak trochu v přírodě.

Mahulenu jsme tentokrát potkali jako moderátorku módní přehlídky její oblíbené návrhářky Taťány Kovaříkové, tak jsme si trochu popovídali i o módě. A s tou její dům taky tak trochu souvisí. Herečka má v domě obří šatnu, která, i když Mahulena každé tři až čtyři měsíce dělá čistku, stále obsahuje stejně velký počet oblečení.

"S pěti kamarádkami to totiž děláme tak, že se sejdeme u mne s pytli vyřazených kousků, které se nám ostatním zrovna šíleně hodí. Takže můj šatník je pořád stejně velký, ale obměňuje se," smála se Bočanová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám