Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Oblíbená herečka Mahulena Bočanová žije v rodinném domku nedaleko Prahy. Víkendy, jak čas dovolí, se snaží trávit na zahradě a letos zde plánuje strávit i dovolenou. Pobyt v zahraničí jí tentokrát moc neláká a tak si chce léto užít doma společně s dcerou Márinkou a psím miláčkem Umbem. „Mám tam krásnou terasu s výhledem na rybník, ale pro samou práci jsem si ji ještě ani pořádně neužila. Sloužila spíš příležitostně nebo jako odkladiště.“ stěžuje si populární herečka.

Mahulena se zamilovala na první pohled.

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Letos si ale Mahulena Bočanová řekla dost a chce ze své terasy udělat příjemnou oázu klidu. Po dlouhém vybírání se nakonec zamilovala do velké pohodlné ratanové sedačky Terassa Life, kterou nahradila starý zahradní nábytek. „Byla to láska na první pohled, na té chci strávit celé léto.“ směje se Mahulena. „Úplně jsem se do té pohovky zamilovala. Je krásná, pohodlná a nepotřebuje ode mne absolutně žádnou údržbu a to já přesně potřebuji. Sama nechápu, proč jsem to neudělala už dávno. O prázdninách jsem lenošivý typ a teď mám na čerstvém vzduchu stejný komfort jako v obýváku. Zahrada je pro mě skvělý relax.„ říká teď již spokojená Mahulena Bočanová.

Chcete mít terasu jako celebrita?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Ve stínu nebo na sluníčku, na zahradě nebo na terase, s chlazeným pivem nebo sklenkou oblíbeného vína, ale vždycky v pohodlí. Absolutní variabilnost sedacích souprav Terassa Life Combino se přizpůsobí každému prostoru a dokáže vytvořit na terase až 7 různých typů posezení. Během chvilky můžete mít pohodlný gauč, party sezení pro návštěvu nebo pohodlnou postel pro lenošení nebo spaní pod hvězdami. Kombinujte a vytvořte si sestavu stejnou třeba jako Mahulena Bočanová.

Buďte za hvězdu a uspořádejte zahradní párty.

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Vytvořte si svoji oázu klidu na čerstvém vzduchu a pozvěte přátele na nedělní oběd nebo uspořádejte grilování. Venkovní stolování je trendem posledních let a mít na zahradě nebo terase jídelní kout, již zdaleka není nemožné. Vysoce kvalitní jídelní sestavy Terassa Life jsou velmi pohodlné a doplněné funkčním polstrováním. Nábytek můžete nechat venku celé léto, bez ohledu na počasí a vždy bude připraven k posezení.

Jak si dopřát VIP lenošení přímo pod širým nebem?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Chcete se opalovat na sluníčku nebo jen tak v klidu lenošit? Chcete pohodlně lenošit celý den? Proč ne, lehátka Bikini mají exkluzivní pohodlné polstrování, na kterém vás záda nebudou tlačit ani po celodenním ležení.

Kombinujte a probuďte svojí terasu k životu.

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Překvapivě nejtěžším úkolem bývá, vytvořit z prázdného prostoru terasy útulné zákoutí, kde se budete cítit dobře. Ale jak na to? Velkou práci zastane vzrostlá zeleň nebo bohatě osázené květináče a samozřejmě dekorace. Ty vytvoří tu správnou atmosféru. Při výběru ratanového nábytku se zaměřte na vzhled a barevný odstín ratanového vlákna. To může být velmi pěkné k nerozeznání od přírodního ratanu nebo levné podobající se spíš plastovému výlisku a ten pak Vaší terase na kráse nepřidá. Vyberte si doplňky, které dodají vašemu zahradnímu nábytku osobitý styl. Velké množství barev a vzorů polštářů skýtá nepřeberné množství kombinací. Kterou zvolíte vy?

Další články

Načítám