Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Muzikálová zpěvačka Dasha doslova září štěstím a užívá si sedmý měsíc svého těhotenství. Zpěvačka patří do skupiny nastávajících maminek, které prožívají své těhotenství bez nevolností a s úsměvem na tváři. „Dříve jsem si mylně představovala, že mě těhotenství snad úplně vyřadí z provozu. Ale naopak, mám dokonce občas více energie, která zřejmě plyne z pozitivnější mysli,” říká Dasha.

Patří zpěvačka mezi ty maminky, které by si dovedly představit být neustále těhotné? „Pokud by všechna těhotenství probíhala podobně, tak proč ne? Ono to těhotenství přináší i spoustu výhod, například v přístupu okolí.”

Dasha přivede na svět svého prvního potomka už za dva měsíce. Zajímali jsme se tedy o to, jestli se už nějak konkrétně připravuje na tento velký okamžik. „Zatím se vůbec speciálně nepřipravuji, ale samozřejmě se ptám v okolí zkušenějších. I když každá z maminek má tak různé zkušenosti, že se asi stejně nakonec nechám překvapit a budu k porodu přistupovat intuitivně,” říká Dasha, která není jediná, která se doma připravuje na příchod třetího člena rodiny. „Partner si třeba našel krásnou chlapskou záminku, že je potřeba pořídit větší auto pro rodinu. Mně to přijde zatím zbytečné, ale nechci mu kazit radost,” směje se Dasha.

Těhulka se rozhodla podpořit osvětu dalších nastávajících maminek, a proto převzala štafetu po Sandře Novákové a stala se patronkou projektu Společně, který nabízí těhotným a kojícím maminkám v Praze řadu příležitostí pro získání cenných informací. „Mnohem více dbám na pestrost a pravidelnost. Rozhodně nejím za dva, k tomu ani naštěstí nejsem svými chutěmi nucena, a doktor nás za to chválí,” říká s úsměvem zpěvačka Dasha.

Reklama

Další články

Načítám