Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Při dnešním životním tempu je hodně složité stíhat úplně vše bezchybně. Mít krásný interiér, uklizeno a ještě se postarat o zdraví své i celé své rodiny. Odpočiňte si a nechejte se inspirovat nejnovějšími hity pro zdravý spánek a krásnou ložnici. Vše seženete pohodlně na jednom místě – 4home.cz. Extra výhodné ceny platí do 24. 5. 2016 nebo do vyprodání zásob.

Pohodlný spánek se slevou až 33 %

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Povlečení by mělo být nejen krásné, aby dodalo šmrnc ložnici, ale i pohodlné. A na to je nejlepší povlečení z čisté bavlny. Pokud budete pohodlně spát, váš spánek bude kvalitnější a budete se probouzet svěží a odpočatí. Vyzkoušejte například krásné fialové puntíkaté povlečení – v nabídce ve 3 rozměrech.

Ustlaná a čistá postel se slevou 38 %

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Podlehněte i vy kouzlu moderních přehozů na postel. Vaše postel bude perfektně ustlaná, ložnice skvěle doladěná, ale hlavně – přehoz ochrání vaše peřiny před všudypřítomným prachem, můžete se tedy těšit na zdravější spánek. Přehoz Doubleface nyní v akci se slevou 300 Kč. V nabídce i jiné barvy.

Konec bolestí zad se slevou 25 %

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Už jste vyzkoušeli polštáře z paměťové pěny? Pokud ne, určitě neváhejte. Dopřejí vám pohodlný spánek, perfektní oporu a vaše problémy s bolestmi zad velmi rychle zmizí. Paměťová pěna se optimálně přizpůsobí vašemu tělu. Potah polštáře s příměsí bambusových vláken má antibakteriální vlastnosti. Nyní za nejvýhodnější cenu!

Akce týdne: nejoblíbenější povlečení se slevou 33 %

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Černobílá je nestárnoucí klasikou do každého domova, ale až v kombinaci s hravým motivem oveček dostává ten správný šmrnc. Oboustranné povlečení v kvalitní 100% bavlně potěší malé i velké a přinese vám nejzábavnější počítání oveček, jaké jste kdy zažili.

Nejoblíbenější chránič matrace v 9 rozměrech

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Výběru matrace se tradičně věnuje opravdu velká péče, na její ochranu během používání se však bohužel často zapomíná. Přitom je to tak jednoduché. Obyčejný chránič matrace dokáže udělat velké divy – ochrání vaši matraci před bakteriemi i nečistotami, je nepropustný a zároveň příjemně prodyšný. Čištění matrace je hodně náročná záležitost, ale chránič jen dáte do pračky a je čisto. V nabídce navíc v 9 rozměrech již od 199 Kč, takže každý si vybere ten, který mu padne.

Další články

Načítám