Hlavní obsah
Článek

Doklusala ke krachu! To se dá říci o Tamaře, manželce momentálně rok mentálně odpočívajícího zpěváka Tomáše Kluse (37). Loni si otevřela speciální sekáč Kuskus 2Nd Fashion. Jenže teď musela zavřít. Za jejím podnikáním zůstala hromada neprodaného oblečení a vysoká finanční ztráta.

„Obchod KusKus 2nd Fashion je jedinečné místo spojující lidi, kteří chtějí oživit či změnit svůj šatník nebo si prostě jen půjčit outfit na večírek,“ vysvětlovala po otevření Tamara.

Podle Sedmičky je ale vše jinak. Prvního dubna 2015 musela až do odvolání butik, kam si moc zákaznic cestu nenašlo, uzavřít s odůvodněním, že došlo k úmrtí v rodině. Rok nato ale přestala platit nájem a raději uzavřený podnik zrušila. Kdyby to udělala už loni, ušetřila jen na nájmu statisíce.

„Rozhodli jsme se, že v obchodě nebudeme pokračovat. Naše cesty se teď naplnily jinými projekty a my už bychom na naši kuskusí radost neměli dostatek času a prostoru,“ vysvětlila své rozhodnutí, proč zavřela krám, podruhé těhotná manželka Tomáše.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám