Hlavní obsah
Článek

Jedna z nejslavnějších filmových scén všech dob se opět dostane na filmová plátna. Sharon Stone (53) si totiž téměř po dvaceti letech opět zopakuje legendární přehození nožky přes nožku ze Základního instinktu. Fajnšmekry však nejspíš trochu zklame skutečnost, že tentokrát bude mít svůdná herečka kalhotky.

Sharon v posledních týdnech natáčí film Gods Behaving Badly, v němž ztvární bohyni Afroditu. V bílých šatech řeckého stylu s vyčesanými vlasy se tak nyní občas pohybuje po ulicích New Yorku, kde na sebe upoutává pozornost kolemjdoucích.

Nestárnoucí herečka však dokazuje, že si i po padesátce může s přehledem dovolit minisukně. Její nohy jsou totiž perfektní. A aby byly úplně bezchybné především v této znovuobnovené kultovní scéně, s posledními úpravami před natáčením jí pomáhá několik členů štábu.

Sharon Stone však rozhodně nebude jedinou hvězdou první kategorie, která se ve snímku objeví. Spolu s ní si v něm zahrají také Christopher Walken jako bůh Zeus, Alicia Silverstone, John Turturro jako Hades nebo Gideon Glick v roli Erose.

Reklama

Další články

Načítám